We zijn dagelijks bezig met het houden van insecten en het verwerken tot voedsel. We werken volgens een streng hygiƫne protocol, bezoekers hebben hier grote invloed op en beperkt ons erg in de dagelijkse werkzaamheden. Toch willen we graag laten zien wat we doen omdat we daar trots op zijn. Er is besloten om zo nu en dan een open dag te organiseren, deze maken we bekend via de agenda.
Buiten die dagen is ons bedrijf niet open voor publiek!
Vanaf oktober 2013 zijn we begonnen met het kweken van insecten. Sprinkhanen, meelwormen, kakkerlakken en krekels, we hebben van alles de revue laten passeren. Uiteindelijk zijn we alleen de huiskrekel (Acheta domesticus) gaan houden.
Via onze webwinkel Delibugs zijn vanaf 2011 allerlei eetbare insecten te koop. Dagelijks vinden de pakketjes hun weg door heel Europa. Op de website zijn ook andere verkooppunten te vinden.
We richten ons op eetbare insecten voor menselijke consumptie, levende insecten zijn voor die markt niet toegestaan. We verkopen vooral de gedroogde varianten, wellicht zal “koelvers” er in de nabije toekomst aan worden toegevoegd.